• 1
  • 2
  • 3

Ghetarie.ro - Tinem la rece!

Ghetarie.ro este singura fabrica de gheata din Prahova care va ofera gheata in diferite forme: cuburi, blocuri, fulgi, sparta, la pungi de 0.6 KG, de 1.2 Kg, de 2 Kg, de 2.5Kg si saci de 25Kg, care va asigura Transport Gratuit, Vitrine Frigorifice, si un orar de livrare adaptat cerintelor dumneavoastra! In plus acum va oferin cuburi de gheata cu SUC DE LAMAIE NATURAL!

Cerere oferta
Daca doriti pret pentru gheata, ne puteti trimite un mesaj

Cub de gheata European

Cub de gheata European

cub european

Este cea mai compacta forma de gheata cu cel mai mare timp de dezghet. Are cristalinitate mare si un design deosebit folosit cu precadere in bauturile spirtoase.

 Disponibil la punga cu gheata de 2,5Kg si la sac cu gheata de 25Kg:

sac si punga cu gheata

Vezi preturile la gheata

Cub de gheata Glont

Cub de gheata Glont

cub glont

Are o forma cilindrica cu o gaura in interior. Este foarte folosit in baruri, restaurante si la diverse evenimente speciale.

 Disponibil la punga cu gheata de 2,5Kg si la sac cu gheata de 25Kg:

sac si punga cu gheata

Vezi preturile la gheata

Despre Ghetarie.ro

Dupa o activitate de 6 ani in care am am raspuns cu promptitudine cerintelor pe piata de gheata, societatea noastra are marele avantaj al multitudinii de produse, avand o gama variata de cuburi de gheata, cat si fulgi de gheata umezi sau gheata zdrobita. Flexibilitatea noastra din punct de vedere al timpului de livrare si a promptitudinii ne face sa fim un partener puternic, pe care va puteti baza.

Ghetarie.ro livreaza cuburi de gheata la punga!
Afla pretul la gheata!

Vocea clientului

  • Intotdeauna ghetarie.ro a raspuns cu promtitudine si profesionalism cerintelor mele, sunt foarte multumit de colaborarea dintre noi!
  • 1
  • 2
  • 3